Casete uși culisante Eclisse Unico gips-carton

Casete uși culisante Eclisse Unico gips-carton

Ghid
video

iconita livrare in toata tara

Livrare în toată țara

iconita garantie de la producator

Garanția de la producător

iconita livrare rapida in 2 3 saptamani

Livrare rapidă

Atenție

La comandă pot fi furnizate și alte dimensiuni.

Structură metalică din profile de tablă zincată cu compartimentul intern de 54/79 mm pentru perete interior despărțitor din gips-carton format din profile de 75/100 mm cu grosimea totală a peretelui finisat de 100/125 mm, adecvat pentru găzduirea la interior a unei uși glisante, rigide, cu greutatea maximă de 80 Kg.

Sistemul de glisare UNICO este special fabricat pentru a asigura ușilor standard (disponibile pe piață) o mișcare de culisare perfectă, sigură, silentioasă și placută.

Sistemul de glisare UNICO permite culisarea unui singur panou de ușă, fie la stânga, fie la dreapta, atat în pereți de zidarie cât și în pereți de gips-carton. Acest model înglobează funționalitatea perfectă și calitatea superioară a sistemelor Eclisse, fiabile, robuste și potrivite în diferite situații, atât in cazul re-amenajarilor, cât și in cazul noilor construcții. Sistemele de glisare reprezintă cea mai performantă soluție de optimizare a spațiului interior: recuperează perimetrul ocupat de deschiderile batante a ușilor clasice (în balamale) și crește suprafața utilă. Sistemul de glisare UNICO este special fabricat pentru a asigura ușilor standard (disponibile pe piață) o mișcare de culisare perfectă, sigură, silentioasă și placută.

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0722 231 332

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0722 231 332