Bara antipanică Twist

Bara antipanică Twist

745,00 lei TVA inclus


Ghid
video

iconita livrare in toata tara

Livrare în toată țara

iconita garantie de la producator

Garanția de la producător

iconita livrare rapida in 2 3 saptamani

Livrare rapidă

Linia clasică de bare antipanică, disponibilă în combinația standard cu brațe/capace din plastic negru și bară din aluminiu anodizat

– Certificată pentru încuietori interne cu o intrare de 65 mm pentru uși simple sau uși active, și cu o intrare de 80 mm pentru uși inactive

– Reversibile pentru montare pe ușile din dreapta sau din stânga

– Proeminență de 100 mm

– Se propune împreună cu ușa sau separat, într-o cutie de KIT complet ambalat într-o singură cutie neagră/verde.

– Ambalajul este etichetat pentru a identifica caracteristicile produsului

– Gamă largă de personalizări: bară colorată, colorată sau mânere din oțel inoxidabil, încuietori cu sisteme de control al accesului, cilindri cu coduri speciale sau cilindri master

Dispozitive de ieșire de urgență

  Ninz S.p.A. este lider în domeniul ușilor antifoc și s-a reafirmat încă o dată ca o companie vizionară cu o identitate puternică, creată prin cercetarea continuă în proiectarea și tehnologia propriilor produse, cum ar fi noua linie de dispozitive de urgență/panică.
   Mânerele sunt marcate CE și precertificate în conformitate cu standardul european EN 179
    Barele de panică sunt marcate CE și sunt conforme cu standardul european EN 1125
     KIT-ul conceput pentru nevoile dumneavoastră
      Atunci când sunt comandate separat de ușă, dispozitivele de urgență/panică sunt ambalate în KIT-uri funcționale pentru a fi expuse și prezentate în cel mai potrivit context de distribuție.
       Ambalarea în KIT-uri asigură clienții, instalatorii și, prin urmare, utilizatorii finali că primesc un sistem antipanică complet, cu piese complet corespunzătoare și certificate CE.
        Certificări și înlocuiri
         Având în vedere importanța menținerii conformității CE a întregului sistem, o atenție deosebită a fost acordată pieselor de schimb, care au fost supuse unor teste în conformitate cu standardele EN 179 și 1125, datorită rolului lor esențial în menținerea certificării CE.
          Din acest motiv, instrucțiunile pentru dispozitivele de urgență/panică includ indicații suplimentare privind instalarea și întreținerea corespunzătoare, plus un desen de asamblare explodat care specifică fiecare detaliu al sistemului certificat, cu toate referințele necesare pentru a comanda piese de schimb.

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0722 231 332

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0722 231 332