Casete uși culisante Eclisse Estensione gips-carton

Casete uși culisante Eclisse Estensione gips-carton

Ghid
video

iconita livrare in toata tara

Livrare în toată țara

iconita garantie de la producator

Garanția de la producător

iconita livrare rapida in 2 3 saptamani

Livrare rapidă

Structură metalică din profile de tablă zincată cu compartiment intern de 54/79 mm pentru perete interior despărțitor din gips- carton format din profile de 75/100 mm cu grosime totală a peretelui finisat de 100/125 mm adecvat pentru găzduirea la interior a doua uși glisante în oglinda, rigide, cu greutatea maximă unitară de 80 Kg.

Sistemul de glisare ESTENSIONE este special fabricat pentru a asigura ușilor standard (disponibile pe
piata) o mișcare de culisare perfectă, sigură, silentioasă și placută.

Estensione este sistemul care permite culisarea a două uși simetrice (în oglinda: o ușă la stanga, o ușă la dreapta). Ideal pentru unirea sau separarea a două ambiente distincte cu un simplu gest. Estensione transformă casa într-un spațiu intim dar generos oferind contintinuitate ambientală și confort cotidian ridicat. Sistemele de glisare reprezintă cea mai performantă soluție de optimizare a spațiului interior: recuperează perimetrul ocupat de deschiderile batante a ușilor clasice (în balamale) și creste suprafața utilă. Sistemul de glisare ESTENSIONE este special fabricat pentru a asigura ușilor standard (disponibile pe piata) o mișcare de culisare perfectă, sigură, silentioasă și placută.

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0722 231 332

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0722 231 332