Bara antipanica inox

Bara antipanica inox

1.280,00 lei TVA inclus


Ghid
video

iconita livrare in toata tara

Livrare în toată țara

iconita garantie de la producator

Garanția de la producător

iconita livrare rapida in 2 3 saptamani

Livrare rapidă

Kit de bara antipanica inox,pentru usi metalice de evacuare cu sau fara rezistenta la foc.

Model pentru amenajari deosebite.

Produs nou, cu un concept tehnologic de ultimă generație
– Disponibil în mai multe combinații de culori și suprafețe: oțel inoxidabil periat pentru brațele de pârghie și bară, sau aluminiu cu brațe de pârghie din crom lustruit și bară din aluminiu anodizat și, în cele din urmă, varianta clasică ever-green combinație – brațe de pârghie din plastic negru cu brațe de pârghie din plastic anodizat bară din aluminiu anodizat
– Certificată pentru încuietori interioare cu intrări de 40 sau 65 mm pentru uși simple sau active, cu intrare de 30 sau 80 mm pentru uși inactive și cu rotație a axului pătrat de până la 45°.
– Posibilitate de blocare cu cheie și pe partea barei
– Reversibilă pentru montare la dreapta sau la stânga
– Proeminență 125 mm
– Se propune împreună cu ușa sau separat, în variantă KIT complet, ambalat într-o cutie neagră/galbenă.
– Etichetă aplicată pe ambalaj pentru identificarea caracteristicilor produsului
– Gamă largă de personalizări: bară colorată, colorată sau mânere din oțel inoxidabil, încuietoare cu mecanisme de control al accesului, cilindri cu coduri speciale sau cu master

Dispozitive de ieșire de urgență

  Ninz S.p.A. este lider în domeniul ușilor antifoc și s-a reafirmat încă o dată ca o companie vizionară cu o identitate puternică, creată prin cercetarea continuă în proiectarea și tehnologia propriilor produse, cum ar fi noua linie de dispozitive de urgență/panică.
   Mânerele sunt marcate CE și precertificate în conformitate cu standardul european EN 179
    Barele de panică sunt marcate CE și sunt conforme cu standardul european EN 1125
     KIT-ul conceput pentru nevoile dumneavoastră
      Atunci când sunt comandate separat de ușă, dispozitivele de urgență/panică sunt ambalate în KIT-uri funcționale pentru a fi expuse și prezentate în cel mai potrivit context de distribuție.
       Ambalarea în KIT-uri asigură clienții, instalatorii și, prin urmare, utilizatorii finali că primesc un sistem antipanică complet, cu piese complet corespunzătoare și certificate CE.
        Certificări și înlocuiri
         Având în vedere importanța menținerii conformității CE a întregului sistem, o atenție deosebită a fost acordată pieselor de schimb, care au fost supuse unor teste în conformitate cu standardele EN 179 și 1125, datorită rolului lor esențial în menținerea certificării CE.
          Din acest motiv, instrucțiunile pentru dispozitivele de urgență/panică includ indicații suplimentare privind instalarea și întreținerea corespunzătoare, plus un desen de asamblare explodat care specifică fiecare detaliu al sistemului certificat, cu toate referințele necesare pentru a comanda piese de schimb.

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0722 231 332

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0722 231 332